Bæredygtighed

Vi vil være med til at reducere hår-og beauty branchens miljøbelastning, ved at have en bæredygtig og cirkulær tilgang til fx. produktion og forbrug igennem genbrug og genanvendelse af vores hårløsninger som vi indsamler fra vores kunder. Så i stedet for at udvinde, fremstille, bruge og smide ud. Så udvinder, fremstiller, bruger og genanvender vi.

Udvinde
At fremstille
Bruge
Genanvende

Omkring 380 millioner tons plastik bliver produceret årligt.(1) 8,3 MILLIARD metriske tons plast er blevet produceret, siden plastik blev introduceret i 1950'erne. De milliarder af genstande af plastikaffald, der kvæler vores have, søer og floder og hober sig op på landjorden, er mere end uskønt og skadeligt for planter og dyreliv. Plastforurening er meget reel, og engangsplastik er små, men har stor indflydelse (2)

Derfor introducere vi Recycle hair because you care

Vores mission er at indsamlingen af kunstfiber hår er med til at reducere afhængighed af ny plastik og sikre, at hår løsningerne ikke ender op steder, de ikke burde, såsom, havet, floder, søer eller i naturen.

Send os dit brugte hår og vi sørger for resten.
vi sørger for at dine brugte kunstfiber hårextensions og parykker får nyt liv.
Køb en recycle label og Send os dit hår. Vi sender dig herefter en 10% rabatkode som tak for hjælpen.

Mere effektiv genanvendelse betyder mindre ny plast i vores miljø.

Verdensmål

FN’s 17 Verdensmål for global bæredygtig udvikling, vedtaget af FN’s 193 medlemslande, repræsenterer for os et fælles universelt ansvar. Alle mål fortjener opmærksomhed og handling men vi har valgt at fokusere på disse to mål som er særligt nære og relevante for os. De fungerer som vores pejlemærke i forhold til at sikre, at udviklingen af vores virksomhed er i balance med de overordnede definerede mål for
den globale bæredygtige udvikling.


Ellenciago arbejder aktivt med:

  • Verdensmål nr. 10 Mindre Ulighed
    At tænke alle former for diversitet ind i alt, hvad vi gør. At udvikle samarbejder med personligheder/organisationer, der aktivt arbejder med diversitet og lige muligheder for alle.

  • Verdensmål nr. 12 Ansvarligt forbrug & produktion.
    Gennem bæredygtig og effektiv brug af naturens ressourcer og via reduktion af affald, i form af reduktion, genbrug og genanvendelse.

Produkter og emballage
Hos Ellenciago skaber vi eksklusive innovative kvalitets hår og beauty produkter der tager hensyn til både mennesker og miljø. Vi arbejder kontinuerligt på at øge bæredygtigheden, i alle elementer af proces og produktion. Vores produkter er 100% veganske og vores stof poser produceres af 100% genanvendt tekstil. Vi bruger rene materialer til emballage og opfordrer til grundig affaldssortering. Vi bruger
plasttiktyperne (PE, PP og PET) der alle kan genanvendes, når de sorteres korrekt.


Samarbejdspartnere og organisationer
Det er naturligt for os at samarbejde med personligheder, støtte organisationer og andre virksomheder, der kæmper en aktiv kamp for et bedre miljø og klima. Det vil der komme mere af i 2023.

Ellenciago vil årligt revurdere hvilke personligheder, virksomheder og organisationer, vi ønsker at støtte og samarbejde med. Målet er, at vi årligt har et samarbejde med en dansk virksomhed, influencer eller organisation, der arbejder for bedre miljø og klima eller støtter op om og aktivt arbejder med diversitet og lige muligheder for alle uanset køn, race eller etnicitet.

Vi lover en altid luksuriøs og bæredygtig tilgang til Hår og Beauty.

(1) https://plasticoceans.org/the-facts/

(2) https://www.earthday.org/fact-sheet-single-use-plastics/