Hvordan kan vi hjælpe?

FAQ

Ordre og Returnering

Hvad er retur/reklamations politikken?

Vi tilbyder retur-/ombytning for kvalificerede produkter. Vi forstår, at der kan være tilfælde, hvor du skal returnere eller ombytte din ordre. KLIK HER FOR AT LÆSE VORES RETUR/BYTTESPOLITIK

Hvor lang tid efter købet kan jeg stadig få en refusion?

Vi refunderer gerne dit køb indenfor 14 dage efter modtagelsen, hvis farven ikke er den rigtige, forudsat at produktet returneres forseglet og uåbnet i original stand.

Af hygiejniske årsager kan vi ikke acceptere at sikkerhedsmærkningen er brudt og at indpakning af hair extensions, ponytails eller parykker har været åbnet, prøvet på eller taget i brug. Selvom dette er for at kontrollere farven. Varer skal returneres i deres originale emballage, med eventuel emballage og hygiejneforseglinger intakte, hvor det er relevant. Alle produkter kommer med et vindue eller gennemsigtig emballage, som gør det nemt at kontrollere farven. Vi kan ikke acceptere produkter tilbage, hvor forseglingerne er blevet fjernet/manipuleret, herunder produkter, der er i en tilstand, der indikerer, at produktet kan være brugt, medmindre de er defekte. Af denne grund forbeholder vi os også retten til at tilbageholde tilbagebetalinger, indtil vi har været i stand til at verificere, at produktet er ubrugt.

Ifølge Forbrugeraftaleloven 2013, mister forbrugeren retten til at fortryde, hvis de bryder varer, der ikke er egnet til returnering. § 18, Stk. 2, 5. “Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.” 

Såfremt køberen har accepteret handelsbetingelserne i indkøbskurven, åbnet forseglingen mod anvisninger om det modsatte, anses køberen for at have ’accepteret’ varen og er ikke berettiget til tilbagebetaling eller til at hæve aftalen. Produkter, der er pakket i sikkerheds forseglet æske med vindue eller gennemsigtig emballage pakning, skal returneres med den forseglede pakke intakt og uåbnet. De forseglede pakninger eller forseglinger, der holder pakken sammen, er der af hygiejniske årsager. Hvis du ikke er sikker på din farve, tilbyder vi en farvematch service, før du bestiller. Farvematch her

Hvad hvis jeg har brudt plastik pakningen og åbnet mine extensions?

Extensions er et hygiejnisk produkt. Vi tager altid spørgsmål om sundheds og hygiejnisk sikkerhed alvorligt og TILLADER IKKE åbnede varer at blive returneret af sikkerhedsmæssige årsager. Dette er en industristandard, og andre leverandører af extensions tillader ikke returnering af åbne varer af samme årsager. læs mere om retur

Hvad hvis ordrer er defekt?

Hvis et produkt er defekt, bedes du sende et billede af defekten sammen med en beskrivelse, indenfor de første 14 dage efter modtagelse af din ordre. Send mail til kundeservice på info@elleniago.com, så hjælper vi dig gerne med at løse problemet.

Hvordan kan jeg tracke min ordrer?

Du modtager en e-mail med dit sporingsnummer, når din ordre bliver afsendt. Er dette ikke tilfældet bedes du kontakte os på e-mail: info@ellenciago.com, så vi kan hjælpe dig.

Hvor lang er leveringstiden?

I Danmark levere vi via. postnord 1-3 hverdage.Læs mere om levering.

Jeg har ikke modtaget min pakke?

Vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget din ordre endnu. Kontakt os venligst via e-mail på info@ellenciago.com så vi kan hjælpe dig med din udfordring omkring levering. Vi hjælper dig hellere end gerne med at spore din ordre.

Produkt & Pleje

Clip-in hair extensions er det til alle hårtyper?

Clip-in hair extensions og ponytail extensions passer til alle hårtyper, de er nemme at bruge, selv for en nybegynder.

Sådan vasker og plejer du extensions?

Børst dit hår igennem, dernest vask med mild shampoo, brug en leave in conditioner for ekstra pleje. Se også vores Guide til hvordan du vasker og plejer dit hår.

Hvorfor fælder mine extensions?

Ligesom naturligt hår, kan extensions også fælde ved brug og børstning. Extensions laves via en proces kaldet "wefting", hvor alle små hårstrå løber gennem en trensemaskine, der bringer håret sammen til et lige bundt. Denne metode gør håret til de bundter, der herefter håndsyes til baner. Processen bidrager til hårets nemme montering og tillader én solid enhed i stedet for frie hårstrå. Hårstråene kan være tilbøjelige til at fælde, nogengange en del, fordi de måske ikke er syet tæt nok til trensen. Det er meget almindeligt. Ydermere kan manipulation ved brug og ofte, forkert eller voldsom børstning også bidrage til fældning.

Skader hair extensions mit eget hår?

Extensions skader ikke dit eget hår. Derimod kræver dit eget hår mere pleje end ellers. Vi anbefaler at du giver dit hår en grundig pleje en gang om ugen.

Kan jeg bruge extensions i kort hår?

Til hair extensions på 55cm, anbefaler vi at dit hår er mindst omkring 35 centimeter, her vil dit hår blende ind med dine hair extensions. Til ponytail extensions, kan dit hår sagtens være kortere, da din ponytail vil dække dit eget hår.

Kan jeg glatte og krølle mine extensions?

Ja, Ellenciagos hår tåler varmebehandling, dvs. Det kan glattes og krølles. Vi andbefaler op til 160 grader celcius / 320 grader Fahrenheit. I modsætning til dit eget hår, sætter vegan fiber™ sig først, når det er afkølet, så brug hårspænder eller en hair curler til at holde krøllen, indtil den er kølet af. Husk på, at vores hår er præ-stylet, og at varmestyling vil fjerne den originale tekstur.

Hvad er Ellenciago Ponytail extensions?

En hestehale extension lavet af vegan fiber™ Designet til begyndere og hår eksperter. Det tager minutter at påføre og sekunder at tage af. De er præ-stylede, bløde og lækre. Du får længde, fylde og din frisure forbliver perfekt stylet hele dagen.

Hvad er Ellenciagos hår lavet af?

Med brug af vores premium, innovative vegan fiber™ (vegansk kunstfiber), efterligner vores hår den mest naturlige følelse og udseende af ægte hår. Samtidig med at være behageligt at have på, er det også nemt at påføre. Vores genanvendelige kunstfiber, er et bæredygtigt alternativ til ægte menneske hår. Med en naturlig glans ligesom menneskehår reflekteres lyset på en jævn og balanceret måde. Dette efterlader dig med et lækkert og luksuriøst naturligt look.

Hvordan finder jeg den rigtige farve extensions?

Det kan være uoverskueligt at vælge extensions farve, men vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve extensions. Tjek vores farve match side, eller vores Guide til hvordan du finder den rigtige farve. Hvis du stadig er i tvivl, så skriv en mail til kundeservice, vi hjælper meget gerne på info@ellenciago.com

Hvordan tager man extensions på?

Du kan nemt sætte dine clip-in extensions på.

Sådan sætter du håret i:

1. Lav en vandret skilning nederst i nakken ved hjælp af en spidskam. sæt dit eget hår op med en hårklemme, så skilningen er fri.

2. Touper dit hår i sektioner. Brug evt. hårspray på det touperede sted

3. Fastgør clipsene i dit eget hår ved at trykke indtil du hører et klik både for at åbne men også lukke.

4. Gentag med de andre hårdele. Du sætter den bredeste bane i hvor hovedet er bredest, og de mindste baner på siderne.

5. Voila! Så har du fået flotte lange lokker!

Er du stadig i tvivl så se vores Guide.

Hvem kan bruge paryk?

Alle kan bruge paryk, uanset om du har tykt hår, tyndt hår, oplever pletvis hårtab eller slet ikke har hår på hovedet. Ligesom med alt andet, så gør øvelse mester, læs vores guide og prøv dig frem inden længe vil du få succes med at skabe et flawless autentisk og naturligt look med din paryk.

Ser en paryk falsk ud?

Nogle af vores parykker er lavet med Silk Base, der ligner din egen hovedbund til forveksling og andre af vores parykker er med tyl bund også kaldet Lace Front, et gennemsigtigt stofstykke langs midterskilningen og den forreste hårgrænse, hvor små hår er håndknyttet fast. Dette giver den mest naturlig hårgrænse, der ligner din egen.

Skader paryk håret?

Er du bange for at parykken vil skade dit hår? 

Hætten i Ellenciagos parykker er lavet af åndbare og skånsomme materialer, der føles behagelige og ikke slider på dit hår. Hertil medfølger der samtidig et hårnet også kaldet en wig cap med din paryk ordrer. Den er yderligere med til at beskytte dit hår og holde det på plads under parykken.


At bære paryk er en fantastisk mulighed, for at ændre dit look uden at foretage permanente ændringer på dit eget hår. En paryk kaldes også en protective hairstyle/beskyttende frisure, det skyldes, at nogle mennesker bærer parykker for at beskytte deres hår mod skader, mens de rocker den stil, de ønsker. Det er stadig vigtigt at huske at pleje dit hår nedenunder, hvilket betyder hårkur og almindelig pleje, når du ikke har din paryk på, dette vil holde dit hår og hovedbund sund.

Klør en paryk?

Folk, der kun har båret parykker af meget lav kvalitet, som dem, der sælges i spøg og skæmt/en Halloween kostumebutik, har højst sandsynligt oplevet kløe. Når der bruges billige materialer til at konstruere en paryk, er det sandt, at det kan resultere i produkt irritation eller kløe og kan være ubehageligt at have på. En paryk af høj kvalitet lavet af menneskehår eller kunstfiber bør dog ikke klø, medmindre din hovedbund er ekstremt følsom.
Hvis du har købt en kvalitetsparyk, og du stadig er generet af irritation af hovedbunden, så prøv at skylle grundigt med mild shampoo, da resterende parykshampoo eller balsam kan forårsage irritation af hovedbunden.

Falder en paryk nemt af?

Falder en paryk nemt af?

Kan mit hår falde af på en cykeltur eller hvis vinden blæser falder min paryk så af?

Hos Ellenciago skal du ikke være bekymret for at din paryk falder af, I vores parykker er der kamme og justerings elastik så du kan tilpasse din paryk til dit eget hovede. Vi guider dig også til hvordan du kan bruge holding spray eller paryk lim, til at sætte din paryk på, der kan give dig en følelse af 100% sikkerhed.

Hvis du søger et specifikt produkt til påsætning af din paryk, så skriv endelig til os, vi er altid interesseret i at høre hvad vores kunder har brug for, skriv til info@ellenciago.com

Er det varmt at bruge paryk?

Ellenciagos parykker er lavet af high tech fiber hår. Fiber parykker er lettere end menneskehår, så de bør holde dig køligere. ægtehårsparykker vil reagere på det varme vejr på samme måde som naturligt hår gør. Det kan miste form og stil eller blive kruset og statisk elektrisk med luftfugtigheden. Ellenciagos parykker er lavet med åndbare materialer. Der er ydermere ikke mere varmt at bruge paryk end at have tykt hår eller at have extensions.

Get in touch

Har du spørgsmål før eller til et køb? Kontakt os gerne for vejledning og information