Om Ellenciago

Fra jeg var en lille pige, sørgede min mor næsten hver aften for, at mit hår så skarpt ud. Min mor lavede alle slags fletninger, nogle gange med syntetisk hår for ekstra længde. Det var min første oplevelse med syntetisk hår.

Senere, da jeg var omkring 14 år gammel, havde jeg mit første forsøg på at lave min egen paryk. Efter at have set min mor med hendes parykker, blev jeg nysgerrig og ville lege med at style og klippe mit eget hår. Fordi det var en paryk, var farvning og klipning intet problem. Årene gik, og jeg eksperimenterede med forskellige frisurer, box braids/fletninger, weaves, extensions, parykker og ja, you name it. Jeg har før oplevet hårtab men i mine teenageår oplevede jeg større hårtab.

Alle, der har oplevet hårtab, kan forstå, hvor ødelæggende det kan være. Jeg vendte mig naturligt mod mine parykker. Her oplevede jeg virkelig hvor dyre ægte hår parykker i god kvalitet er. Gennem årene søgte jeg efter forskellige alternativer, både med ægte menneskehår og syntetisk hår. Efter flere års søgen fandt jeg en producent, som jeg besøgte og sammen med dem udviklede Vegan Fiber™ - en genanvendelig type kunstfiber, der ikke indeholder spor af animalsk oprindelse og har egenskaber lig menneskehår, det både ser ud og føles som naturligt hår.

Jeg drømte om at skabe et brand, der gør det muligt for alle at opnå smukt og luksuriøst hår og beauty med produkter, der kan tages i brug direkte fra æsken og spare dig timer med styling. Vi er alle travle og på farten, det var derfor vigtigt for mig at produkterne skulle være nemme at bruge, med minimal indsats.

Navnet Ellenciago repræsenterer for mig et alter ego, den bedste version af mig selv. Den ekstra type person eller vibe, jeg føler, når jeg sætter en smuk hestehale extension på ellertager en flot paryk på. Ligegyldigt om det er makeup eller en god hårdag, kan det forvandle dit humør, booste din selvtillid og bringe dit bedste jeg frem i lyset. Vores mission er at inspirerenetop dette.

Velkommen til Ellenciago - hvor skønhed og bæredygtighed går hånd i hånd.